Rize de Recep Şafak Güven Tazeledi.
Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet- Sen) Rize Şubesi'nin 6. Olağan Kongresi'nde mevcut başkan Recep ŞAFAK delegenin tamamının oyunu alarak güven tazeledi.
Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet- Sen) Rize Şubesi'nin 6. Olağan Kongresi'nde mevcut başkan Recep ŞAFAK delegenin tamamının oyunu alarak güven tazeledi.
Divan Başkanlığına Memur-Sen İl Başkanı Resul Usta, üyeliklerine ise Diyanet-Sen Artvin Şube Başkanı Osman Özaydın,Sağlık-Sen Rize Şube Başkanı İsmail YILMAZ, RTÜ Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Sekreteri Zafer Yücel ÇETİN’in seçildiği kongre Güzelköy Köyü Kuran Kursu Öğreticisi Kurra Hafız Yakup Daşgit’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
Diyanet-Sen ,Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, Ak Parti İl Başkanı İshak Alim ,Rize İl Müftüsü İsmail Yalçın,Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Mehmet Bilgin,İl Müftü Yardımcıları,İlçe Müftüleri,Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Şafak Bulut,Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü İdris Altuntaş,Pazar Belediye Başkanı Dr.Ahmet Basa,Diyanet-Sen Artvin Şube Başkanı Osman Özaydın ve Yönetim Kurulu üyeleri,Diyanet-Sen Samsun 2.nolu Şube Başkanı Yakup Demirbaş,Rize Memur-Sen Hizmet Kolu BaşkanlarI, kamu kurum müdürleri, STK Başkanları ve din görevlileri katıldı

Açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı Recep Şafak; Sendikalar, yasama, yürütme, yargı ve medyanın ardından beşinci güç olarak kabul edildiğini,amaçlarının bu gücü aktif hale getirerek, üyelerin Ekonomik, Özgürlük, Hukuki ve Sosyal alanda haklarını korumak ve geliştirmek için mücadele etmek olduğunu,Demokrasi kültürünün ve sivil toplum bilincinin başarılı bir şekilde geliştiği günümüzde Diyanet-Sen’in örgütlü olmanın bilincini en iyi anlayan ve hak arama mücadelesini birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştiren ender sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu söyledi.

Rize İl Müftüsü İsmail YALÇIN selamlama konuşmasında teşkilatlanmanın önemine vurgu yaparak birik beraberlik mesajı verdi.
Rize Şubesinin olağan Genel Kuruluna katılan Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar Diyanet-Sen olarak Ülkemizin sorunlarını çözmede rol alan bir sendikayız.Yapamaz dedikleri İlitam kazanımız teşkilatımıza hayırlı olsun.Şimdi sıra Diyanet Akademisinde, 3.600 göstergede.Yapacağımız çok daha işler var, projelerimiz var. Türkiye’mizin her alanda güçlü olması için, Memur-Sen ve Diyanet-Sen olarak elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz. dedi.

Şube Başkan Vekili Harun GÜNEY tarafından Faaliyet Raporunu ve aynı madde gereğince Şube Denetleme Kurulu Başkanı İlyas GÜNER, in Denetleme Kurulu Raporunu okumasının ardından Tek liste halinde gidilen kongre sonrasında mevcut başkan Recep ŞAFAK yeniden şube başkanlığına seçildi.

Benzer Haberler
FETÖ'cü Güven'den Gezi, 17/25 Aralık ve 15 Temmuz...
Firari FETÖ’cü Cevheri Güven, Kemalistler ve Gülen grubun Gezi süreciyle başlayıp, 17/25 Aralık...
Genel Başkan Ali Yıldız Güven Tazeledi
Diyanet-Sen 7. Olağan Genel Kurulu Ankara The Green Park Otel Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
ŞAFAK;Ezan'a Tahammülsüzlük Kabul Edilemez
Diyanet-Sen Rize Şube Başkanı Recep ŞAFAK 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Taksim de yaşanan...
SENDİKA Haberleri
TümüGenel Başkan YILDIZ; Filistin Filistinlilerindir
Diyanet-Sen teşkilat eğitim toplantılarının ikincisi Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirildi.
Genel Başkan Yıldız, Gazze Satılık Değildir
Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız Eskişehir Şubenin düzenlediği programda din görevlileri ile...
YILDIZ;Maaş Anlaşma İhale Mağduriyetini de Çözeceğiz
Diyanet-Sen Başkanlar Kurulu Toplantısı Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız’ın başkanlığında...
Diyanet-Sen'den Eylem
Diyanet İşleri Başkanlığı önünde gerçekleştirilen ve Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız’ın...
Ahmet Yıldız vefatının 15. yıl dönümünde dualarla anıldı.
Diyanetsen kurucu genel başkanı merhum avukat Ahmet Yıldız vefatının 15. yıl dönümünde kabri...
Vekil Aylıklarına İlişkin İkinci Karar
Ankara İdare Mahkemesi vekil aylıklarında yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi yönünde karar verdi.
YILDIZ;Zafer inananlarındır
Diyanet-Sen Genel başkanı Ali Yıldız Sosyal medya hesabı X' den yaptığı paylaşımda zafer...
Genel Başkan Yıldız;Hedef 100 Bin Üye
Diyanet-Sen 2. Teşkilat Eğitim Toplantısı Genel Başkan Ali Yıldız’ın Başkanlığında İstanbul...
Diyanet-Sen,den İmza Kampanyası
YALÇIN;"1. Dereceye 3600 Ek Gösterge hayata geçirilmeli"
Memur-Sen 41. İl Temsilcileri Toplantısı Memur-Sen Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi....
YALÇIN;"Maaşlarımız enflasyona ezilecek"
Enflasyon oranlarının açıklanmasının ardından basın toplantısı düzenleyen Memur-Sen Genel Başkanı...
YILDIZ;Gelir Adaleti İçin Refah Payı İstiyoruz
Türkiye'de milyonları ilgilendiren maaş zam oranları belli oldu.




